Teambuilding

În procesul de Team Building, îți inițiem echipa în știința zborului cu parapanta, a explorărilor speologice, tehnica coborârilor prin canioane cu apă, a alunecărilor cu tiroliana și a tragerii cu arcul. Haideți la aer!

Vă vom duce prin peșteri, vă vom cățăra pe stânci, vă vom da jos pe corzi și vă vom plimba prin munți. Pe tine și pe oamenii tăi, pentru a vă ajuta să deveniți o echipă de neîntrecut. Toate acestea  afară din zona de confort, pentru că acolo se întâmplă evoluția.

Ce este teambuildingul și de ce este important într-o companie?

Teambuildingul este un proces gândit să îmbunătățească și să consolideze relațiile și raporturile dintre membrii unui grup, pentru ca aceștia să funcționeze mai bine împreună și să atingă obiectivele setate cu un maxim de productivitate și implicare.

 

O echipă unită este esențială pentru succesul afacerii. Veți constata o scădere a performanței și profitului atunci când membrii echipei nu simt apartenența față de grup, nu rezonează cu idealurile firmei și nu se simt motivați sau apreciați.

 

Iată cele mai importante beneficii de care tu și echipa ta vă veți bucura participând la un program de teambuilding:

 

Creșterea încrederii în colegi și a stimei de sine

Toate activitățile gândite de noi sunt menite să dezvolte încrederea între fiecare dintre membrii echipei, fie că discută într-o pauză de cafea sau colaborează la un proiect important. Vom avea grijă să stimulăm fiecare membru al echipei să participe egal la activități, astfel încât chiar și cei care nu sunt obișnuiți să lucreze împreună cu altcineva să aibă șansa de a se implica.

 

Comunicare eficientă  și ocazia de a dezvolta abilități noi

Într-un mediu de lucru accelerat, managementul individual al membrilor echipei poate fi un lucru greu de realizat, managerii neavând mereu ocazia să descopere talente sau abilități noi la angajații lor sau de a-i cunoaște mai bine. Activitățile de teambuilding creează cadrul oportun în care angajații pot să preia roluri de leadership sau învețe ceva nou despre altă arie a afacerii. La finalul fiecărei activități vor avea loc dezbateri conduse special pentru ca echipa să fie pusă în situații de comunicare liberă și extinsă, menită să ridice nivelul de încredere, ușurință în comunicare și o mai bună cunoaștere.

Aplanarea conflictelor

În funcție de cât de diferite sunt personalitățile angajaților, conflicte nenecesare și mici dispute pot apărea oricând. Activitățile de teambuilding pot juca un rol foarte important în diminuarea conflictelor dinter colegi, permițându-le acestora să se cunoască mai bine și să se obișnuiască cu persoonalitățile lor, știind pe viitor cum să reacționeze și să se raporteze la întreaga echipă.

Beneficii pe termen lung

Este cert că o echipă unită, care lucrează eficient împreună și ai cărei membri se cunosc crește productivitatea companiei. Angajații vor coopera fiecare pe aria în care excelează, fără a se simți descurajați să ceară ajutor sau o altă părere de la restul colegilor. Pe termen lung, acest lucru creează egalitate între colegi, o mai bună comunicare și productivitate crescută.

Distracție

Un factor des ignorat, distracția joacă un rol crucial în eficiența și bună-dispoziția angajaților într-o companie și este direct legată de motivația și rezultatele companiei pe termen lung.

Responsabilitate

Prin crearea de oportunități de colaborare și cunoaștere între membrii echipei, nivelul de responsabilizare crește și el, pentru că fiecare membru al echipei este important și fiecare are rolul său.

 

Sunt toate sesiunile de teambuilding la fel?

Înainte de fiecare sesiune de teambuilding, vom stabili împreună nevoile echipei și rezultatele pe care compania le urmărește de la un teambuilding. Astfel, vom concepe un program de activități care să urmărească acele aspecte pe care doriți să le accentuați în dinamica echipei, cât și caracteristicile mai puțin pozitive la care membrii echipei pot lucra. Echipa UpAdventure va asigura tot echipamentul necesar, instruirea, fotografierea și filmarea aventurii și asistență pe tot parcursul traseului și al activităților.

 

Nu vrem să te convingem din vorbe. Explorează galeria noastră foto și vezi cum s-au distrat alte echipe! Vă așteptăm și pe voi!

 

Pentru detalii și oferte de preț:  +40 723 306 191 sau upadventureoffice@gmail.com